top of page

OPTIES

GBS Premium Upgrades
Intensieve training

PERSONAL TRAINING

1 op 1 & 1 op 2

We kiezen niet voor een standaard systeem. Immers, iedereen heeft een persoonlijke doelstelling, daar hoort ook een persoonlijk plan bij. Heb je veel tijd, weinig tijd, Ben je topfit of herstellende van een blessure? We starten altijd met een uitgebreide intake en bouwen dan aan jouw persoonlijke plan. Als je wilt regelen wij alles: je training, je voeding en je afspraken. Je hoeft dan maar met 1 ding bezig te zijn; zorgen dat je gemotiveerd bezig bent met het halen van je doel.

Dit, en alles wat er tussenin ligt is mogelijk. Maar altijd in discretie met persoonlijke aandacht.

BOOTCAMP ARRANGEMENT

Lekker in de buitenlucht werken aan jouw conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Dit alles in kleine groepen met de volledige aandacht onder begeleiding van onze personal trainers.

bootcamp2.jpg
Fitnessles

SMALL GROUP TRAINING ARRANGEMENT

Wil je echt het maximale uit je trainingen halen en er van verzekerd zijn dat je je doelen gaat behalen. Dan staan onze personal trainers voor jou klaar om met je aan de slag te gaan. Samen bepalen we de snelste route naar resultaat door de juiste training en voeding voor je samen te stellen. We zullen je motiveren en helpen waar nodig om dat einddoel te behalen, op de korte of de lange termijn.

SENIOREN FITNESS

Kom gezellig fitnessen samen met leeftijdgenoten op maandag- en donderdagmiddag. GBS Premium Sportsclub Nuenen zorgt voor;

- optimale begeleiding door gediplomeerde instructeurs

- persoonlijk trainingsschema op maat

- na afloop gezellig samenzijn met koffie l thee en vers fruit

- fysio in huis

- geregistreerd diëtiste voor dieet en voeding advies

- individueel en small group lessen 

- sporten in een prettige en rustige omgeving

gewichtheffen
Yoga Class Deelnemers

POWER YOGA

Power Yoga is een krachtige les waarin je veel calorieën verbrand en spieren opbouwt. In een kleine groep van max 8 personen leer je goed ademen vanuit je buik of borst, je stretcht je spieren, goed voor behoud van flexibiliteit en stabiliteit. Ben je in dagelijks leven heel druk dan kan een wekelijkse yoga - les zeker helpen.

PRAXTOUR COURSE INDOOR COURSE RACEFIETSEN

Beleef een zeer realistische indoor fietsbeleving fietsen als een echte wielrenner, schakelen en bepaal je eigen snelheid op een van de vele route films. Beklimmingen als de Alpe d'Huez, Montventoux en vele uitgebreide trainingsopties behoren tot de mogelijkheden. Alle beklimmingen op overzichtelijk scherm en zelf te bepalen.

Bike Gears
bottom of page