top of page

OPTIES

GBS Premium Upgrades
Intensieve training

PERSONAL TRAINING

1 op 1 & 1 op 2

We kiezen niet voor een standaard systeem. Immers, iedereen heeft een persoonlijke doelstelling, daar hoort ook een persoonlijk plan bij. Heb je veel tijd, weinig tijd, Ben je topfit of herstellende van een blessure? We starten altijd met een uitgebreide intake en bouwen dan aan jouw persoonlijke plan. Als je wilt regelen wij alles: je training, je voeding en je afspraken. Je hoeft dan maar met 1 ding bezig te zijn; zorgen dat je gemotiveerd bezig bent met het halen van je doel.

Dit, en alles wat er tussenin ligt is mogelijk. Maar altijd in discretie met persoonlijke aandacht.

BOOTCAMP ARRANGEMENT

Lekker in de buitenlucht werken aan jouw conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Dit alles in kleine groepen met de volledige aandacht onder begeleiding van onze personal trainers.

bootcamp2.jpg
Fitnessles

SMALL GROUP TRAINING ARRANGEMENT

Wil je echt het maximale uit je trainingen halen en er van verzekerd zijn dat je je doelen gaat behalen. Dan staan onze personal trainers voor jou klaar om met je aan de slag te gaan. Samen bepalen we de snelste route naar resultaat door de juiste training en voeding voor je samen te stellen. We zullen je motiveren en helpen waar nodig om dat einddoel te behalen, op de korte of de lange termijn.

SENIOREN FITNESS

Kom gezellig fitnessen samen met leeftijdgenoten op maandag- en donderdagmiddag. GBS Premium Sportsclub Nuenen zorgt voor;

- optimale begeleiding door gediplomeerde instructeurs

- persoonlijk trainingsschema op maat

- na afloop gezellig samenzijn met koffie l thee en vers fruit

- fysio in huis

- geregistreerd diëtiste voor dieet en voeding advies

- individueel en small group lessen 

- sporten in een prettige en rustige omgeving

gewichtheffen
bottom of page